VUSO Meppel/Steenwijkerland/Westerveld

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 101A01

Arabisch 1 basis

Arabisch 1 basis
Cursuscode: 101A01

Arabisch (niveau1) A1-1

Leer de wereldtaal die Arabisch heet. In deze cursus leer je het officiële standaard Arabisch (MSA), het communicatiemiddel van ontwikkelde Arabieren (middelbare school of hoger) dat geschreven en gesproken wordt door 350 miljoen mensen van Marokko tot Kuwait en van Syrië tot Jemen. Het is de taal van media, boeken en officiële lezingen. Zelfs in een gebied in het westen van China is Arabisch de native taal.
De eerste serie lessen leer je het alfabet en de klanken. Dit neemt meer tijd in beslag dan het leren van het alfabet van de Latijnse letters in een andere westerse taal. Daarna leer je de eerste beginselen van de grammatica, woorden en korte zinnen formuleren, schrijven en uitspreken. Je start ook met de opbouw van jouw woordenschat.

Afhankelijk van de vorderingen van de deelnemers individueel en als groep, kan worden overgegaan naar de eerste conversaties.
Naast het leren van de taal zal je kennis van de Arabische wereld en cultuur ruimer worden.

Hoofdlijnen van onderdelen van de cursus (b.v. het schrijven en uitspreken van het alfabet) worden online in videobestanden aan cursisten tijdens de cursus beschikbaar gesteld.

Leermap en oefenmap door docent zelf samengesteld. De kosten € 32,00 dien je bij aanvang van de eerste les rechtstreeks aan de docent te betalen.

Zelf meenemen: Schrijfblok en pen.

Bij deze cursus krijg je ook huiswerk, reken erop dat je minimaal 3 uren per week tijd nodig bent voor huiswerk.

Woensdag 2 oktober 2019
15 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 215,00 plus € 32,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. M.S.D. (Saliem) Alfar

Boeken n.v.t.

20:00 - 22:00
Locaties: Het Torennest (hoofdlocatie VUSO), Het Torennest (hoofdlocatie VUSO) (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M.S.D. (Saliem) Alfar
M.S.D. (Saliem) Alfar