VUSO Meppel/Steenwijkerland/Westerveld

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 101E02

Engels II

Engels II
Cursuscode: 101E02

Voor deelname aan deze cursus is een zekere mate van basiskennis gewenst.
Aan de orde komen o.a. : Verdere verdieping en uitbreiding van de grammatica en woordenschat, teksten lezen en vragen hierover beantwoorden.
Ook gesprekken voeren en facetten van de Engelse cultuur en gewoontes zullen op het programma staan.
Huiswerk maken hoort ook bij het leren van een taal.

Indien je nog niet in het bezit bent van het boek, overleg dan even met de docent tijdens de eerste les welk boek je moet aanschaffen. In het voorgaande seizoen zijn ze bijna door het boek 'New Headway beginner' gekomen. De cursisten gaan daarna door met een ander boek.

Donderdag 10 oktober 2019
20 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 172,50 plus € 5,00 materiaalkosten. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Alice) de Bruijn
Boek: New Headway beginner Werk- en tekstboek, Fourth Edition Students Book (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Het Torennest (hoofdlocatie VUSO) (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Alice) de Bruijn
A. (Alice) de Bruijn
Halo, mijn naam is Alice de Bruijn, native speaker Engels van de Emerald Isle, waar ? Ierland, waar de muziek speelt en de Guinness vloeit. Laat ik mij even voorstellen. Ik kom uit een klein gezellige dorp buiten Dublin, en vlak aan de zee; Portmarnock. Ik woon inmiddels al bijna 10 jaar in Nederland in het mooi plekje genoemd Steenwijk. De jaren daarvoor heb ik in Zuid-Amerika gewoond en gewerkt. Onderwijzen is interactief en vooral met mensen die een taal willen leren; dat is mijn passie. De interactie met verschillende typen mensen en een nieuwe taal aanleren is erg leuk. In deze cursus zal je in aanraking met een nieuwe taal komen; de mens en zijn cultuur. Je zult nieuwe woorden leren, gebruik maken van leuke manieren om te leren en vooral plezier met elkaar hebben. Een nieuwe taal leren is niet alleen goed voor de brein maar het is ook een nieuwe ervaring op doen. Ik heb er zin in.. en hoop jullie na de vakantie te zien. Een heel fijn zomer vakantie toegewenst. Slan léat.