VUSO Meppel/Steenwijkerland/Westerveld

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 301S01

Spaans I basis.

Spaans I basis.
Cursuscode: 301S01

In deze cursus wordt vooral ingezet op conversatie, zodat je je snel verstaanbaar zult kunnen maken in het Spaans! Hiervoor is er natuurlijk wel enige kennis van de grammatica en woordenschat nodig die we ons zullen aanleren door oefeningen te maken thuis en tijdens de cursus. Maar ook gaan we muziek luisteren, allerlei Spaanse teksten lezen en veel met elkaar praten ‘en español, ¡Claro! ‘ Uiteraard mag je zelf ook Spaanse liedjes en eenvoudige teksten aanleveren. De sfeer zal ongedwongen en gezellig zijn waardoor je ongemerkt veel Spaans zult leren.

ateriaalkosten (kopij) bedragen € 5,00 voor het gehele cursusjaar, svp contact betalen bij eerste les.

 

Woensdag 9 oktober 2019
17 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W.B. (Wendy) van der Stelt Koh Olvera
Boek: Caminos Nieuw 1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: De Plataan (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
W.B. (Wendy) van der  Stelt Koh Olvera
W.B. (Wendy) van der Stelt Koh Olvera
Hola a todos ! Ik ben Wendy , Spaans is mijn moedertaal ik kom uit Mexico. Ik woon al 16 jaar in Nederland en ik weet hoe moeilijk het is om een nieuwe taal te leren vooral de grammatica. Dus ik hoop op een gezellige en niet te ingewikkelde cursus voor jou. Zodat je alles wat je geleerd hebt tijdens je zonnige vakantie (bijvoorbeeld in Spanje) kan gebruiken. Hasta pronto (tot gauw) ! Wendy.