VUSO Meppel/Steenwijkerland/Westerveld

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 301S03

Spaans III.

Spaans III.
Cursuscode: 301S03

Cursisten kunnen al behoorlijk Spaans in dit derde cursusjaar. Hierdoor kan er steeds meer Spaans worden gesproken. Er vindt verdieping plaats in de Spaanse taal, huiswerk maken hoort daar ook bij.

Indien je nog niet in het bezit bent van het boek, overleg dan even met de docent tijdens de eerste les welk boek je moet aanschaffen. Het boek Caminos I moet nog worden afgerond. Daarna gaan ze verder met Caminos nieuw 2.

Materiaalkosten (kopij) bedragen € 5,00 voor het gehele cursusjaar, svp contact betalen bij eerste les.

Woensdag 9 oktober 2019
20 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Alice) de Bruijn
19:00 - 20:15
Locatie: De Plataan (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A. (Alice) de Bruijn
A. (Alice) de Bruijn
Halo, mijn naam is Alice de Bruijn, native speaker Engels van de Emerald Isle, waar ? Ierland, waar de muziek speelt en de Guinness vloeit. Laat ik mij even voorstellen. Ik kom uit een klein gezellige dorp buiten Dublin, en vlak aan de zee; Portmarnock. Ik woon inmiddels al bijna 10 jaar in Nederland in het mooi plekje genoemd Steenwijk. De jaren daarvoor heb ik in Zuid-Amerika gewoond en gewerkt. Onderwijzen is interactief en vooral met mensen die een taal willen leren; dat is mijn passie. De interactie met verschillende typen mensen en een nieuwe taal aanleren is erg leuk. In deze cursus zal je in aanraking met een nieuwe taal komen; de mens en zijn cultuur. Je zult nieuwe woorden leren, gebruik maken van leuke manieren om te leren en vooral plezier met elkaar hebben. Een nieuwe taal leren is niet alleen goed voor de brein maar het is ook een nieuwe ervaring op doen. Ik heb er zin in.. en hoop jullie na de vakantie te zien. Een heel fijn zomer vakantie toegewenst. Slan léat.